Bosch Car Service MenuBosch Car Service Wim Kok B.V. Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Bosch Car Service Road Assistance Man

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Wim Kok B.V.

Verseveldtweg 24
2597 NN 's-Gravenhage

Telefoon:070-3545471
Fax:070-3514039
 
Sluiten

Geachte bezoeker,

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden kunt u in 2 minuten uw mening geven, hiermee kunnen wij onze website voor u als bezoeker verbeteren. Uw antwoorden worden anoniem en beveiligd door ons opgeslagen.

Bosch Car Service Road Assistance Man

Langs de weg staan met autopech is nooit leuk. Maar gestrande auto's oppikken wel! Ervaar het zelf en speel ons nieuwste online spel: de Bosch Car Service Road Assistance Man.

In dit spel, dat u mogelijk herkent van het bekende spelletje 'Pacman', bent u de bestuurder van een sleepwagen. Maak met de sleepwagen het speelveld leeg en pik de gestrande auto's op. Maar pas op, want u bent niet de enige op de weg...

Ga nu naar www.roadassistanceman.com en speel het spel. U krijgt elke week nieuwe credits waarmee u uw score kunt verbeteren. En logt u in met uw Facebook-account? Dan kunt u ook zien hoe uw vrienden het er vanaf brengen Als u andere vrienden op Facebook uitnodigt om mee te spelen, ontvangt u weer extra credits. Dus laat de competitie beginnen!

Bosch Car Service Pechhulp

Staat u een keer echt met autopech langs de weg? Dan kunt u altijd rekenen op Bosch Car Service. Wij zorgen ervoor dat u na een stranding zo snel mogelijk uw reis weer kunt voortzetten.
Lees hier meer over de Bosch Car Service Pechhulp en meld u aan!

Bosch Car Service
Wim Kok B.V.

Verseveldtweg 24
2597 NN 's-Gravenhage

Telefoon:070-3545471
Fax:070-3514039


Online afspraak maken

Geef uw mening